Danmarks talentfabrik

Fodbold er passion, og der er mange steder i verden, hvor det bliver spillet, men det er de færreste steder, hvor man i forhold til antallet af spillere i landet kan producere så mange store talenter, som man kan i Boldklubben Nordsjælland, som til daglig huserer på Farum Park, eller som den også hedder Right To Dream Park.

En af de mange danske fodboldarenaer og det første stadion i Danmark med en kunststofbane, som blev godkendt til superligabold. Farum Park blev bygget under borgmester Peter Brixtofte, og det er ikke det største stadion i landet, men det er til gengæld mere luksuriøst end gennemsnittet.

Der er 9800 siddepladser, hvor hver enkelt sæde har egen kopholder, der er yderligere plads til 500 ståpladser, det er holdt i de farver, som klubben også spiller i, så der er sæder i klubfarverne.

Det er et stadion, som er behageligt, og som tit bliver brugt til almindelige kampe for også lavere rangerede hold, for når det er en kunststofbane, så er der ikke brug for samme pleje og hvile, som på andre stadions landet over, hvilket betyder, det nok er Danmarks mest brugte stadionbane.

For professionelle og alle andre

Farum Boldklub er moderklubben og FC Nordsjælland er overbygningen, som også indeholder den professionelle del, og det er en klub, som egentligt ikke altid har det store at spille med, men de har alligevel formået at byde op til dans flere gange, de har adskillige gange repræsenteret Danmark internationalt, og de har sågar været med i Champions League, for ja danske mesterskaber er også noget, de har i pokalskabet.

Right To Dream Park har også et mere folkeligt navn, når du snakker med de lokale. Det bliver nemlig kaldt for Farum Romanum, en lille omskrivning af det kendt forum romanum, ja det forum, som vi alle har set resterne af i Rom, enten i virkeligheden eller på tv, og hvor romerne lod sig underholde i hedengangen tid.